Ejendomskoordinator

JKS Career søger en Ejendomskoordinator med erfaring indenfor økonomi og ejendomsadministration for Giesegaard og Juellund.

Giesegaard og Juellund har tæt på 100 ejendomme, der udlejes til beboelse og liberalt erhverv. Ejendommene, som ligger i det smukke landskab omkring godserne, vedligeholdes og istandsættes med respekt for de kulturhistoriske værdier. Ejendommene er alle forskellige og vores gode lejere spænder lige fra enlige til store børnefamilier. En del ejendomme udlejes med stalde og folde til heste, ligesom der tilbydes opstaldningsmuligheder på Giesegaard og udstedes ridekort til Ejendomskoordinator

Med reference til direktøren får du ansvaret for den direkte kontakt til lejere, at udarbejde lejeaftaler, forbrugsregnskaber, ind- og fraflytningssyn m.v. samt koordinere opgaver i forhold til drift og vedligeholdelse, herunder for egne og eksterne håndværkere.
Økonomiopgaverne omfatter dertil, i samarbejde med den regnskabsansvarlige, bl.a. fakturering, debitor- styring, oprettelse af godkendelses-workflow og betalinger. Godskontoret udarbejder 10 regnskaber i et nyt økonomistyringssystem med automatisk bilagshåndtering og administration af lejeaftaler.

Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsdag i et uformelt arbejdsmiljø, med en høj grad af ansvar og selvstændighed, hvor du kan sætte dit eget præg på stillingen. Der vil i stillingen være gode muligheder for faglig sparring og udvikling af dine kompetencer, herunder deltagelse i netværk og uddannelse.

Som koordinator er du imødekommende og serviceminded, har et godt overblik og kan arbejde struktureret i en foranderlig hverdag. Ligeledes er det vigtigt, at du kan tænke i helheder og indgå i et velfungerende team med medarbejderne i godsernes øvrige driftsgrene. Du har en relevant uddannelse og nogle års erfaring, herunder med IT, hvor kendskab til O365 og Microsoft Dynamic NAV/Business Central er en fordel.

Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Carina Due på tlf. + 45 2329 4411 eller cdu@jks.dk

Giesegaard & Juellund er smukt beliggende mellem Køge og Ringsted, nær motorvejstilkørsel Borup. Godserne er på 3.350 ha og beskæftiger 23 medarbejdere, der arbejder med planteavl, skovdrift, jagtvæsen, ejendomsudlejning mm. Se yderligere på www.giesegaard.dk.

Hent printversion her.